Voor ouders

Voor ouders

Natuurlijk wil je zeker weten dat jouw kind goed terecht komt tijdens de zomer en niet alleen werkt om geld te verdienen. Je wilt zeker weten dat alles goed geregeld is en dat jouw kind krijgt wat hij of zij verdient. In de positieve zin natuurlijk. Bij Hago garanderen we dat. Dus pluk jouw tieners van de bank en zet ze aan het werk bij Hago.

Hago zorgt goed voor vakantiekrachten. We zorgen dat ze eerlijk behandeld worden en geven ze een heel mooi salaris. Er is in de media veel gesproken over de stress die vakantiebaantjes kunnen opleveren en Hago wil dat vakantiekrachten, ondanks hun vakantiewerk, kunnen opladen en genieten in de vakantie. Geld verdienen is belangrijk, maar school is voor de toekomst en dus nóg belangrijker.

Als je een verantwoorde vakantiebaan zoekt voor jouw tiener, neem dan even contact op met onze recruiters. Zij vertellen je alles over Hago. 

Werken in de schoonmaak tijdens COVID-19

Hoe gaan wij om met de richtlijnen van RIVM?

Strikt. De anderhalve meter afstand bijvoorbeeld. Daar houd je je aan. Als het echt niet kan, dan draag je beschermingsmiddelen. Je wast je handen volgens de richtlijnen en volgt nauwgezet een schoonmaakprogramma. Al die dingen doe je voor de veiligheid en gezondheid van een ander, maar natuurlijk ook voor jezelf. Daar letten we op.

Hoe zit het met de voorbereiding als ik ga schoonmaken in een zorgomgeving?

Voordat je je werk in de zorg start, geven wij je de juiste opleiding en instructies. Vanzelfsprekend. We laten je ook eerst in een rustige omgeving wennen aan je werk. We hebben tutorials die je altijd kunt terugkijken, over wat van belang is tijdens je werk, wat je kunt verwachten terwijl je werkt en wat bijvoorbeeld de veilige werkkleding voor je doet.


Wat als ik gezondheidsklachten heb?

Heb je 38 graden koorts of meer? Hoest je of ben je verkouden? Dan blijf je thuis en ziek je goed uit. 24 uur nadat je klachten over zijn, ben je weer van harte welkom om te komen werken. Hetzelfde geldt als iemand bij jou thuis ziek is. Ook dan: thuisblijven tot het over is.

Vakantiewerk bij Hago

Het coronavirus is het gesprek van de dag. We begrijpen dat je je misschien zorgen maakt. Met z’n allen werken we eraan om jou, Hago en onze klanten zo goed mogelijk door deze moeilijke fase te loodsen.

Werken bij Hago tijdens de coronacrisis
Contactgegegevens

Hago
Larixplein 6
5616 VB Eindhoven