Voor ouders

Voor ouders

Natuurlijk wil je zeker weten dat jouw kind goed terecht komt tijdens de zomer en niet alleen werkt om geld te verdienen. Je wilt zeker weten dat alles goed geregeld is en dat jouw kind krijgt wat hij of zij verdient. In de positieve zin natuurlijk. Bij Hago garanderen we dat. Dus pluk jouw tieners van de bank en zet ze aan het werk bij Hago.

Hago zorgt goed voor vakantiekrachten. We zorgen dat ze eerlijk behandeld worden en geven ze een heel mooi salaris. Er is in de media veel gesproken over de stress die vakantiebaantjes kunnen opleveren en Hago wil dat vakantiekrachten, ondanks hun vakantiewerk, kunnen opladen en genieten in de vakantie. Geld verdienen is belangrijk, maar school is voor de toekomst en dus nóg belangrijker.

Als je een verantwoorde vakantiebaan zoekt voor jouw tiener, neem dan even contact op met onze recruiters. Zij vertellen je alles over Hago.

 

Vakantiewerk bij Hago

Vakantiewerk bij Hago geeft je veel vrije tijd en flexibele uren, en schoonmaken is ook nog het best betaalde vakantiebaantje van Nederland. Wat wil je nog meer?

Meer over Werken bij HAGO
Contactgegegevens

Hago
Flight Forum 840
5657 DV Eindhoven